Momenteel neemt de praktijk geen nieuwe cliënten aan

 

Tarieven psycholoog Roosendaal - Psychologenpraktijk Van Es

 

Indien u wilt weten of u baat kunt hebben bij gesprekstherapie, coaching of een persoonlijkheidsonderzoek, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met mij opnemen. Dit geldt natuurlijk ook voor al uw vragen naar aanleiding van hetgeen u op deze site leest.

Bovendien kunt u altijd gebruik maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

 

Verder gelden vanaf 1 januari 2014 de volgende tarieven. (Deze bedragen zijn inclusief BTW.)

 

Sessie gesprekstherapie van 50 minuten : 85 euro

Sessie coaching van 50 minuten : 85 euro

Sessie bij u thuis: 50 minuten 105 euro (alleen binnen een straal van 25 km van de praktijk)

Sessie relatietherapie: 75 minuten : 120 euro

 

Bijzonderheden en extra dienstverlening!


Als particulier psycholoog werk ik buiten de zorgverzekeraar om. Dit houdt in dat de vergoeding van de consulten voor eigen rekening komt.

Aangezien ik geen contact met de zorgverzekeraar heb, heeft deze geen zicht op uw hulpvraag en behandeling, hetgeen uw privacy waarborgt. U kunt in alle anonimiteit langskomen en ik geef geen DBC-codes (diagnoses) aan verzekeraars door.

Mijn aanpak is zeer persoonsgericht. Als eigenaar van de praktijk neem ik zelf de telefoon op en beantwoord ik zelf de email. Bovendien ben ik, als back-up, tussen onze gesprekken door, via de email of telefoon bereikbaar om u te begeleiden bij uw behandeling. Hierover maken wij tijdens de behandeling afspraken.

Meestal kunt u binnen een aantal werkdagen terecht.

Bent u werkzaam als ZZP-er of bent u eigenaar van een bedrijf dan kunt u de BTW bij de belasting terugvragen en de coaching eventueel opvoeren als ondersteuning/training.

Psychologenpraktijk Van Es hanteert de algemene betalingsvoorwaarden van het NIP.

Voor meer informatie kunt u ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar: 06-41880327